Önder Genç’lik Merkezi İnşa Ediyoruz

Değerli Dostlar,

Biliyorum bu ortamda insanlardan, çok samimi Dostlarınız dahi olsa, gençlere hizmet ediyoruz diyerek destek, hayır istemek çok zor. Lügatimizdeki kelimeler, harfler dahi kirlendi. Bir grup hain, hizmet, cemiyet, cemaat, kardeşlik kelimelerini o kadar kirletti ki!.. Gerçekten, tamamen iyi niyetle ve toplum menfaatine birşeyler yapmaya, tüm zorluklara rağmen insanlara yatırım yapmaya devam eden vakıf, dernek, cemiyet, cemaatlerin niyetleri dahi sorgulanır oldu. Aslına bakarsanız Allah rızası için bir araya gelmiş 3 kişi dahi kendince bir cemaat, cemiyet bence. İşin özü, birlikte olmak, bir araya gelmek ve yeni yetişen nesle doğru değerleri öğretmek olmalı. “Cemaate değil, cemiyete insan yetiştirmek!..” olmalı hedef.

Hizmet etmeye çalıştığımız “Önder Vakfı” ile hem ihtiyaç sahiplerine birşeyler sağlamaya hem de en önemlisi, ulaşabildiğimiz genç nesle “Asımın Nesli” olma bilincini, elimizden geldiğince vermeye gayret ediyoruz. 1988 de büyüklerimizin gayreti ile kurulmuş ve bunca yıl varlığını sürdürmüş olan vakfımız; vakıf merkezi, kutuphane, etüt merkezi ve depo şeklinde olan hizmet birimlerimiz için ciddi bir kira bedeli ödemektedir.

Vakfımıza, daha iyi hizmet etmemizi sağlayacak, “Gençlik Merkezi” olarak kullanmayı öngördüğümüz bir mülk alalım kararı aldık nihayet 28 yıllık Vakfımıza kazandıracağımız ilk mülk olacak.

Bu kapsamda, pazarlığını yaparak, toplam 400.000TL borçlanarak aldığımız, halen son inşaat çalışmaları devam eden, aşağıda birkaç görselini paylaştığım, 3 dükkan, 1 daireden oluşan ve inşallah birçok gencin yetişmesine katkı sağlayacak, hayır kapısına desteğinizi bekliyoruz. Belki de toplumun ve gençlerin bu tür doğru adreslere en çok ihtiyacı olduğu zamanlar. Sizlerin desteği ve katkılarıyla gençleri kötü arkadaş ve alışkanlıklardan korumak temel amacımız.

Az, çok demeden, 5TL de olsa desteğinizi bekliyoruz. Birilerinin yaptığı gibi çok katlı, devasa yapılara talip değiliz. “Cemiyete, güçlü, liyakatli, anne babasına, ülkesine, ümmetine saygılı nesiller yetişmesine” katkı sağlamak niyetindeyiz. Çok sayıda boş beyinlerden ziyade, nitelikli bir nesle talibiz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz. Mevlam bu necip millete Yar ve Yardımcı olsun.

Saygılar,

NOT : Havale ve EFT lerinizde açıklama kısmına “Gençlik Merkezi İçin” şeklinde yazabilirseniz memnun oluruz.