Önder Vakfı Tarihini Yazıyor

Kıymetli Önder Vakfı Dostu,

28 yıldır hizmet vermekte olan Önder Vakfı ve Vakfımızın kuruluşunda ve süregelen hizmetlerinde maddi/manevi büyük emekleri olan, daha doğrusu Vakfımızla özdeşleşen Satılmış Said Vargün Hocamız hakkında hatıraların, düşüncelerin ve önerilerin biraraya getirileceği tek soruluk bir paylaşımımız var.

Hatıralarınız, düşünceleriniz ve önerileriniz, bizim için büyük önem taşıyor. Bu paylaşımlarınız çalışmalarımıza yön verecek, bizi şevklendirecek ve azmimizi artıracaktır.

Çok teşekkür ediyor, Vakfımızla ilginizin artarak devam etmesini diliyor ve muhabbetlerimizi iletiyoruz.

ÖNDER VAKFI
Yönetim Kurulu

” Önder Vakfı ve Satılmış Said Vargün Hocamız ile tanışıklığınız, paylaşabileceğiniz hatıranız ve kuruluşundan bugüne Vakfımız ve hizmetleri hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir?”

Not : Paylaşımınızın bilgisayarda yazılması hâlinde bir A4 sayfasını el yazısı ile olması hâlinde bir buçuk- iki sayfayı geçmemesini istirham ederiz.

Not: Yazılarını veya elinizde bulunan dokümanınızı aşağıdaki şekillerde ulaştırabilirsiniz:
1) Vakfımıza getirerek elden teslim ederek
2) Vakıf Yönetimimizden bir yöneticimize elden teslim ederek